1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ORDU İŞKUR İL MÜDÜRÜ İSA KAYMAK ZİYARET EDİLDİ.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası “1-7 Mart Muhasebeciler Haftası” dolayısıyla Ordu İşkur İl Müdürü İsa KAYMAK’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA katıldı.
Ziyarette, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ odanın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, Ordu İş Kurumu İl Müdürlüğü ile bugüne kadar birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalardan olumlu neticeler elde edildiğini, bu nedenle de İl Müdürü İsa KAYMAK’a teşekkür ettiklerini belirtti.

İŞKUR İl Müdürü İsa KAYMAK ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Oda Başkanı Bahadır BAŞ şahsında bütün serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizin haftasını kutluyorum.’’ dedi.